Vegh Alexandru: A trecut vremea vorbelor

Magazin Salajean 11 octombrie 2011 0

Vegh Alexandru: A trecut vremea vorbelor

Prefectul judetului Salaj, Vegh Alexandru, a participat la finele saptamanii trecute, mai precis vineri, la Baia Mare, la o masa rotunda in cadrul careia a fost adus in discutie modul de implicare a reprezentantilor Patronatului Roman in Comisiile de Dialog Social la nivel judetean. La eveniment au mai participat oficialitati, oameni de afaceri si presedintii filialelor Confederatiei Patronatului Roman din judetele regiunii de Nord-Vest.

In cuvantul de deschidere, Gheorghe Naghiu, presedintele Patronatului Roman, a subliniat faptul ca isi doreste ca prefectii, in calitatea pe care o au, de presedinti ai Comisiilor de Dialog Social la nivel judetean, sa sprijine mediul de afaceri, promitand o mai mare implicare a patronatelor in aceste comisii si elaborarea unor propuneri concrete de sprijinire a economiei nationale.

Pe de alta parte, prefectul Vegh Alexandru a atras atentia oamenilor de afaceri prezenti ca a trecut vremea vorbelor si este timpul faptelor. Dupa 20 de ani de democratie, povestile nu isi mai au locul si este cazul sa punem umarul toti, administratie, patronat sau sindicat, pentru a face ceva concret. Fiecare, acolo unde suntem, trebuie sa ne facem datoria cu seriozitate, a afirmat prefectul Vegh Alexandru.

In ceea ce priveste relatia patronat-sindicat, mediata deseori in Comisiile de Dialog Social, prefectul a precizat ca este adeptul dialogului, la masa negocierilor, pentru a fi evitate grevele si miscarile de protest.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »