Vasile Bocea, numit oficial la conducerea Jandarmeriei Salaj

Magazin Salajean 17 noiembrie 2009 0

Vasile Bocea, numit oficial la conducerea Jandarmeriei Salaj

Saptamana trecuta, vineri, a avut loc, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj, activitatea de numire a colonelului Vasile Bocea in functia de inspector sef al unitatii. In urma concursului organizat in data de 28 octombrie, anul curent, la Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Vasile Bocea, interimar la conducerea IJJ Salaj din 15 octombrie 2008, a devenit noul comandant al unitatii. Ca urmare a ordinului Ministerului de Interne nu a fost posibila deblocarea functiei pentru organizarea unui concurs, ocupand astfel interimatul unitatii timp de un an si doua saptamani. De vineri, am preluat oficial comanda IJJ Salaj si vreau sa mentionez ca voi face totul ca sa apar interesele si drepturile celor din unitate. In schimb, astept din partea acestora sa dea dovada de cinste si obiectivitate, dreptate si onoare, loialitate si corectitudine.

Totodata, ca si comandant, doresc sa pastrez si sa imbunatatesc colaborarea cu celelalte institutii, ne-a declarat, ieri, Bocea, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul inspectoratului. La evenimentul organizat vineri, a participat si general maior dr. Alimpiodor Antonescu, inspectorul general al Jandarmeriei Romane, prefectul judetului Salaj, primarul municipiului Zalau, reprezentanti ai structurilor Ministerului Administratiei si Internelor, precum si inspectorii sefi si comandantii unitatilor de jandarmi din judetele limitrofe. In incheiere, inspectorul sef al IJJ Salaj ne-a spus ca in perioada urmatoare va fi organizat un concurs pentru ocuparea functiei de adjunct sef al unitatii. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, in decembrie, cel mai tarziu, in ianuarie 2010.

Vasile Bocea s-a nascut la data de 7 aprilie 1965, in localitatea Panticeu, judetul Cluj. Cu o vasta activitate profesionala in structura Jandarmeriei salajene, a ocupat pe rand functiile de loctiitor, respectiv ofiter in statul major al Batalionului de Jandarmi Zalau, sef de stat major al Comandamentului de Jandarmi al judetului Salaj si prim adjunct al inspectorului sef al IJJ Salaj. In prezent, ocupa functia de inspector sef al IJJ Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »