Vantul a lasat sapte comune in bezna

Magazin Salajean 4 martie 2008 0

Vantul a lasat sapte comune in beznaCa urmare a fenomenelor meteorologice periculoase – intensificari ale vantului – produse la nivelul judetului Salaj, la finalul saptamanii trecute, ruperea unui conductor electric a afectat alimentarea cu energie electrica pe linia Jibou – Huedin. Acest fapt a determinat intreruperea alimentarii cu energie electrica a comunelor Creaca, Romanasi, Agrij, Buciumi, Fildu de Jos, Ip si Almasu. Echipele apartinand SC Electrica Transilvania Nord S.A. – Sucursala de Distributie Zalau au intervenit imediat, astfel incat alimentarea cu energie a gospodariilor afectate a fost reluata in aproximativ 2 ore.

Mentionam faptul ca, la nivelul localitatii Zauan Bai, din comuna Ip, remedierea defectiunilor a fost finalizata in cursul diminetii de duminica, astfel ca alimentarea cu energie electrica a celor 10 gospodarii afectate a fost reluata.

In ceea ce priveste evolutia debitelor si nivelurilor pe cursurile de apa din judetul Salaj, acestea au fost monitorizate in permanenta de catre S.G.A. Salaj, pe tot parcursul perioadei de avertizare – Cod Galben – pana ieri nefiind semnalate depasiri ale cotelor de atentie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »