Vacante la munte, cu buget de criza

Magazin Salajean 10 martie 2010 0

Vacante la munte, cu buget de crizaSalajenii care doresc sa-si petreaca vacanta intr-o statiune de munte din Romania, dar dispun de un buget redus, pot profita de programul O saptamana la munte, ce se deruleaza incepand din aceasta luna si pana in aprilie. Programul este organizat de catre Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania.

Turistii se pot relaxa cinci nopti intr-una din statiunile montane autohtone, preturile variind in functie de numarul de stele al hotelului in care se vor caza. Astfel, la doua stele, doritorii vor scoate din buzunar 158 de lei, la trei stele, 258 de lei, in timp ce la unitatile de cazare de trei stele, turistii vor plati 358 de lei. Preturile nu includ si masa. Solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie, au precizat organizatorii.

Pana acum, in program s-au inscris 65 hotelieri din zona montana, care pun la bataie peste 3.300 de locuri pe serie. Asta inseamna ca in cele noua serii, numarul beneficiarilor va ajunge la aproximativ 29.000 de persoane. Organizatorii se asteapta ca statiunile de pe Valea Prahovei si din zona Bran-Moeciu sa fie cele mai solicitate. Biletele s-au pus deja in vanzare la agentiile membre ANAT din intreaga tara.

Acesta nu este singurul program de reduceri pregatit de catre reprezentantii din turism pentru anul in curs. Turistii romani interesati vor avea la dispozitie si Decada balneara, O saptamana de refacere, Vacanta la tara si Litoralul pentru toti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »