Vacanta de iarna, la reducere

Magazin Salajean 9 septembrie 2010 0

Vacanta de iarna, la reducere

Salajenii care doresc sa-si petreaca vacanta de iarna departe de casa, fara sa cheltuie, insa, bani foarte multi, pot profita de avantajele oferite de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), prin programul Inscrieri timpurii de iarna. Programul amintit ofera turistilor care achizitioneaza pachete pentru sezonul rece pana cel tarziu in 15 noiembrie, reduceri de peste 20 la suta din tarif.

Pachetul achizitionat poate fi pentru petrecerea Anului Nou, a Craciunului sau a concediului din sezonul de iarna, fie ca va doriti o vacanta activa, de relaxare sau incarcata cu elemente din traditia romaneasca, in intervalul 1 decembrie 2010-28 februarie 2011, se arata intr-un comunicat al asociatiei. Programul face parte din proiectul Vacanta in tara mea. 2010 – anul ofertelor speciale.

Potrivit asociatiei, in cadrul editiei din primavara a programului, agentiile membre ANAT au inregistrat o crestere de 40 la suta a vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut. In prezent se afla in derulare programele Litoralul pentru toti (01 septembrie-15 octombrie), O saptamana la munte (5 septembrie-17 decembrie), Decada balneara (1 septembrie-30 noiembrie) si O saptamana de refacere in statiunile balneare (1 septembrie-30 noiembrie).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »