Uzina Michelin Silvania si-a deschis portile

Magazin Salajean 30 martie 2007 0

Uzina Michelin Silvania si-a deschis portile

Uzina Michelin Silvania si-a deschis ieri portile pentru elevii Scolii Gimnaziale Porolissum care, pe langa faptul ca au avut ocazia sa vada pe viu procesul de fabricare al anvelopelor, s-au intalnit cu colegii lor francezi de la Scoala Notre Dame de la Providence din Franta.

Vizita elevilor francezi alaturi de cei de la Porolissum la fabrica de anvelope din Zalau face parte din proiectul lingvistic Romanitate comuna, cultura si cotidian diferit, intr-o Europa unita, program finantat de Michelin Silvania. Urmeaza ca, in perioada 12-25 iunie, cei 12 copii romani sa plece intr-o vizita in localitatea franceza Avranche, schimburi de experienta ce se vor concretiza in conceperea unui ghid in imagini despre Zalau si Avroche si a unui dictionar trilingv, latin-francez-roman.

In ceea ce priveste Michelin Silvania, prezentarea uzinii si vizita copiilor evidentiaza incercarea acesteia de a se implica in societate, conducerea alegand de aceasta data scolile, pentru a satisface curiozitatea specifica varstei vizitatorilor de azi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »