Urari de bine din partea Primariei

Magazin Salajean 21 decembrie 2006 0

Acum, in praznicul Sfintelor Sarbatori de iarna, edilii municipiului nostru au tinut sa adreseze, prin intermediul mass-mediei, tuturor cetatenilor, urarile lor de bine si incurajari, pentru anul care vine.

Doresc sa transmit un mesaj tuturor cetatenilor municipiului Zalau, vis – a – vis de ceea ce ne va aduce anul 2007. Mesajul meu este unul de incurajare. Lucrurile vor merge mult mai bine, si cand spun acest lucru ma refer la modul general. Se preconizeaza, referitor la cresterea economica, ca va fi una dintre cele mai mari din Europa, respectiv se vor imbunatati conditiile de munca, libera circulatie a populatiei peste hotare. Speram ca, prin creerea de noi oportunitati pentru societati, sa se poata dezvolta locuri de munca atractive astfel ca, cei plecati la munca peste hotare sa revina in tara. In acest an am fost sprijiniti de Guvern prin toate sumele alocate pentru judetul nostru. Pentru anul viitor preconizez obtinerea de sume mult mai importante si demararea de lucrari de anvergura in municipiul Zalau (soseaua de centura, lucrari in zonele noi – rezidentiale, lucrari in zona Parcului Industrial). Multumesc colegilor din Primarie, administratiei locale, societatilor cu care am colaborat, cetatenilor pentru intelegere si sprijin si, nu in ultimul rand, mass – mediei, a spus primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu.

Urmatorul la cuvantare a fost viceprimarul Onorica Abrudan care a adresat multumiri in primul rand presei, fara de care, in opinia sa, nu se putea realiza tot ce si-au propus in acest an. Anul 2006 nu a fost unul usor, deoarece a fost plin de provocari. Important este ca am gasit solutii pentru a rezolva toate problemele aparute. Tot ce s-a realizat in acest an, sunt primele semnale vizibile de imbunatatire a imaginii orasului. In ceea ce priveste aderarea la Uniunea Europeana, sunt de parere ca judetul nostru e pregatit sa faca fata provocarilor Uniunii. Multumesc si eu primarului, viceprimarului si cetatenilor pentru intelegere si sprijin. Craciun Fericit si La Multi Ani!, a conchis viceprimarul.

Ultimul, dar nu cel de pe urma la discurs, a fost viceprimarul Dorel Labo: Cresterea economica din acest an a fost una dintre cele mai mari pe care Romania a inregistrat-o in ultimii ani. Foarte multi investitori vor fi interesati sa investeasca in tara noastra. Faptul ca sunt multi romani plecati peste hotare la munca este un lucru bun, deoarece, in momentul in care se vor intoarce, vor avea o alta mentalitate, respectiv aceea de a munci competitiv. In ceea ce priveste anul 2007, cred ca va fi unul mult mai bun decat acesta. Inchei prin a ura tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani!.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »