Uniunea Europeana hraneste aproape 5.500 de zalauani

Magazin Salajean 16 septembrie 2011 0

Uniunea Europeana hraneste aproape 5.500 de zalauani

Primaria Municipiului Zalau, prin Directia de Asistenta Sociala Comunitara, face cunoscut ca, din 7 septembrie, distribuie – la punctul de distribuire situat pe str. Gh. Doja, bl. D115 – parter (zona posta, cartierul Bradet) – alimentele primite de la Uniunea Europeana prin programul PEAD.

Beneficiarii acestui program sunt persoanele care au domiciliul in municipiul Zalau si se incadreaza in urmatoarele categorii: venit minim garantat, pensionari cu pensie pana la 400 de lei, inclusiv copiii si tinerii orfani care beneficiaza de pensie de urmas pana la 400 de lei, someri in plata, persoane incadrate in gradul I si II de handicap. In total, potrivit municipalitatii, 5.449 de persoane pot beneficia de alimente primite de la Uniunea Europeana.

Acestia sunt asteptati, de luni pana vineri, intre orele 8-16, sa isi ridice pachetul cu produse, care contine: faina de grau – 14 kg, faina malai – 10 kg, paste fainoase – 2 kg, biscuiti – 1,1 kg, orez – 9 kg, lapte praf – 1,5 kg.

Pana in prezent, de la demararea campaniei, 2.190 de zalauani au trecut pe la punctul de distribuire a pachetelor cu alimente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »