Unitati medicale din Zalau – modernizate cu 2 milioane de lei

Magazin Salajean 3 august 2011 0

Unitati medicale din Zalau - modernizate cu 2 milioane de lei

Doua proiecte depuse de doua unitati medicale din Zalau si care vizeaza imbunatatirea serviciilor oferite salajenilor au fost acceptate spre finantare prin Programul Operational Regional (POR).

Primul astfel de proiect este „Achizitie de echipamente la SC Vaida Dent SRL (cabinet stomatologic din Zalau, n.r.), finantat in cadrul Axei 4 – Mediul de afaceri, Domaniul Major de Interventie 4.3 – Microintreprinderi. Valoarea lui totala este de aproximativ 190.000 de lei, din care suma de aproximativ 154.000 de lei reprezinta asistenta nerambursabila. Tot in cadrul DMI 4.3 este finantat si proiectul „Dezvoltarea si cresterea competitivitatii pe piata a serviciilor medicale din judetul Salaj a firmei SC Bio-Lab SRL Zalau, care are o valoare totala de peste 1,7 milioane de lei, din care fondurile nerambursabile sunt de 858.000 de lei.

In cadrul aceleiasi Axe 1 si a masurii „Poli de crestere a obtinut finantare si proiectul „Locuinte sociale de calitate (str. Albac, Nr. 21), implementat de catre Unitatea Administrativ Teritoriala Cluj-Napoca, valoarea totala fiind in acest caz de peste 2 milioane de lei, din care 858.000 de lei este asistenta nerambursabila. In total, cele trei proiecte au o valoare de aproximativ 4 milioane de lei, din care 2,6 milioane de lei sunt fonduri nerambursabile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »