Un salajean a scapat de o tumora gigant

Magazin Salajean 30 aprilie 2010 0

Un salajean a scapat de o tumora gigant Un salajean a fost salvat de la moarte, ieri, de chirurgii timisoreni, dupa ce acestia au reusit sa il scape de o tumora gigant, aflata pe ficat, ce avea un diametru de 20/12 centimetri.

Salajeanul in varsta de 65 de ani isi pusese ultima speranta in medicii de la Clinica de Chirurgie Generala de Urgenta de la Spitalul Clinic Municipal din Timisoara, ultimele luni fiind pentru el un adevarat chin: in timp ce omul slabea de la o zi la alta, tumora crestea tot mai mult, ajungand sa aiba un diametru de 20/12 centimetri.

Boala era atat de inaintata, iar tumora apasa asa de greu restul organelor, incat fara operatie, barbatul nu ar mai fi trait decat maxim o luna. Clinica de pe malurile Begai a fost speranta de care s-a agatat bolnavul, intrucat a auzit ca aici au mai fost tratate anterior cazuri de tumori gigant si ca medicii au experienta in a gestiona asemenea cazuri complicate. Chiar si asa, insa, tumora pe care au trebuit sa o extirpe chirurgii de pe ficatul salajeanului a fost cea mai mare care a fost operata in unitatea medicala respectiva.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »