Un produs final reusit al energiei termice: “Gulas marca E-complet”

Magazin Salajean 3 august 2011 0

Un produs final reusit al energiei termice: “Gulas marca E-complet”

Operatorul de termoficare RFV ZA Distriterm a organizat in cadrul Zilelor Orasului Zalau un concurs de gatit gulas. Premiul pentru cel mai bun gulas i-a revenit echipei Companiei de Apa Somes Sucursala- Zalau, in timp ce titlul E-Complet pentru cea mai inchegata echipa a fost castigat de catre bucatarii Consiliului Judetean Salaj.

Reprezentantii mai multor institutii si intreprinderi din Zalau au participat la concursul de gatit gulas organizat sambata de RFV ZA Distriterm. La invitatia societatii de termoficare s-au inscris in competitie Primaria Muncipiului Zalau, Consiliul Județean Salaj, Administratia Nationala a Apelor Romane SGA Salaj- Zalau, Compania de Apa Somes Sucursala – Zalau, si operatorul de transport in comun din Zalau, Transurbis. Pe micul amplasament de langa Casa de Cultura a Sindicatelor echipele s-au strans dis de dimineata: gazda evenimentului, operatorul de termoficare RFV a asigurat conditiile optime pentru concurenti, punandu-le la dispozitie si ingredientele de baza pentru prepararea gulasului, in timp ce echipele au venit echipate cu ceaune, condimente speciale si retete secrete.

Voia buna a invins vremea rea

In ciuda picaturilor de ploaie, concurentii si vizitatorii curiosi nu s-au lasat descurajati de vremea capricioasa. Timp de vreo trei ceasuri bune au clocotit preparatele roscat-aramii in cele sase ceaune, dupa care arbitrii au putut degusta cele mai bune bucate. Juriul, alcatuit din maestrul-bucatar Adrian Sz

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »