Un nou ziar pe piaţa sălăjeană

Mihaela Moldovan 23 ianuarie 2013 3
Un nou ziar pe piaţa sălăjeană

Sălăjenii pot găsi la chioşcurile de presă, începând din această săptămână, o nouă publicaţie. Este vorba de “Sălajul pur şi simplu”, lansat pe piaţa media locală de foştii noştri colegi de redacţie Călin Pavăl şi Deak Zoltan. Primul număr al ziarului conţine, printre altele, reportaje, un interviu, editoriale, dar şi o rubrică scrisă de cititori, aceştia putând trimite rândurile pe care le consideră demne de a fi citite de publicul larg pe emailul redacţiei (salajulpursisimplu@gmail.com). De asemenea, noua publicaţie readuce sălăjenilor pamfletele marca “Tândală”, rubricilor deja consacrate – precum este “Vine ciclul” – fiind-le alăturate altele noi, tot cu “materiale de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare socială”. Ziarul apare bilunar, în zilele de marţi.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. stefane maria ta 23 ianuarie 2013 at 17:12 - Reply

  cum apare si dispare

 2. Mult succes 24 ianuarie 2013 at 10:11 - Reply

  Sa speram ca nu o sa dispara, dar cum publicul este limitat…si temebelizat cu “stiri” de doi lei, viitorul ziarului este incert.
  Oamenii aceia au depus efort iar materialele nu sunt copy paste.
  Mult succes.

 3. Anonim 24 ianuarie 2013 at 20:11 - Reply

  sa fie intr-un ceas bun. Munca pe care agti depus-o sa speram ca va fi rasplatita, mai ales ca sunteti cunoscuti in Salaj. Mult succes!

Lasa un Raspuns »