Un nou punct Raiffeisen in Zalau

Magazin Salajean 3 septembrie 2007 0

Un nou punct Raiffeisen in Zalau

In prezenta oficialitatilor locale, Raiffeisen Bank Salaj a inaugurat, in cursul zilei de ieri, un nou punct in municipiul Zalau, cu sediul langa Autogara Zalau.

Suntem in plin proces de expansiune si ne propunem ca pana la sfarsitul anului sa deschidem 20 de unitati pe luna in intreaga tara, a spus Ana-Claudia Moise, directorul Grupului Retail 6.

Banca Raiffeisen si-a propus ca obiective in acest an deschiderea a inca doua noi unitati, in orasul Jibou si Zalau. Tot pentru acest an este prevazuta relocarea Agentiei din Simleu-Silvaniei intr-o locatie care corespunde standardului bancii.

Raiffeisen Bank Salaj face parte din Grup Retail 6, grup care cuprinde judetele Satu-Mare cu cinci unitati deschise in judet si Salaj, cu trei unitati deschise in judet, directorul acestui grup fiind Ana-Claudia Moise.

Raiffeisen Bank Salaj cuprinde sucursala de curand relocata intr-un sediu nou, in cladirea Centrului de Afaceri, strada Unirii, nr. 19, de langa Piata Agroalimentara; Agentia Meses si Agentia din orasul Simleu Silvaniei.

La inaugurare au mai participat primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, subprefectul de Salaj, Vegh Alexandru si alte oficialitati judetene.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »