Turismul judeţului Sălaj, în scădere

magazinsalajean 19 martie 2013 2
Turismul judeţului Sălaj, în scădere

Sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat o scădere de 12,7 la sută în judeţul Sălaj, comparativ cu luna corespunzătoare din anul trecut. Sosirile înregistrate în luna ianuarie 2013 au însumat 1.809 turişti, în scădere cu 12,7 la sută faţă de cele înregistrate în luna corespunzătoare din anul precedent. Înnoptările au cumulat 4.139 turişti, în scădere cu 5,3 la sută faţă de cele înregistrate în luna corespunzătoare din anul precedent. Indicele de utilizare a locurilor de cazare în luna ianuarie 2013 a fost de 11,3 la sută, în creştere cu 0,1 puncte procentuale faţă de luna corespunzătoare din anul precedent. Locurile de cazare preferate de către turişti au fost bungalourile (17,5 la sută), vilele turistice (14,9 la sută), pensiunile agroturistice (13,3 la sută), hotelurile (12,7 la sută) şi cabanele turistice (12,5 la sută).

Ramona Vaida

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Claudia 20 martie 2013 at 13:20 - Reply

    Buna ziua! Sursa datelor regasite in articolul dumneavoastra care este?

  2. Da, da 21 martie 2013 at 12:35 - Reply

    Este plin in judet de “bungalouri” iar “turismul” sublim e in floare.
    Va spun eu sursa articolului, imaginatia fecunda si bogata al pseudo-junalistilor. Daca nu au idei, hai sa punem de o inventie ieftina si penibila, ca doar “prostii” care ne citesc habar nu au.
    Ca si turismul si presa e moarta in Salaj.

Lasa un Raspuns »