Trenuri anulate de Craciun și Anul Nou

Magazin Salajean 21 decembrie 2009 0

Trenuri anulate de Craciun și Anul Nou

In perioada sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, circulatia a 14 trenuri va fi anulata. Cele mai multe garnituri care vor ramane in triaj sunt trenuri personal, anume opt, restul fiind trenuri rapid.

Cei care aleg tran-sportul feroviar pentru a ajunge la destinația dorita de sarbatori, ar trebui sa țina cont de faptul ca trenurile de pe raza județul Salaj au un program special in aceste zile. Și anume, in zilele de 25, 26 decembrie și 1, 2 ianuarie vor fi anulate trenurile de pe relația Jibou – Oradea și Sarmașag – Jibou, iar in zilele de 26, 27 decembrie și 2, 3 ianuarie cele de pe ruta Oradea – Jibou. Relația Dej Calatori – Jibou va fi inchisa in intervalele 25-27 decembrie și 2-4 ianuarie, in timp ce trenurile care circula pe ruta Dej Calatori – Jibou vor fi anulate in perioada 16 decembrie-31 decembrie. Intre 25-27 decembrie și 1-3 ianuarie vor staționa in triaj trenurile ce fac legatura Jibou-Dej Calatori. In 24, 25 decembrie și in 1 și 2 ianuarie vor fi anulate trenurile de pe relația Jibou – Zalau Nord.

Trenurile rapid vor fi de asemenea anulate de sarbatori. Astfel, in nopțile de 24 spre 25 și 25 spre 26 decembrie, precum și in cele de 31 spre 1 și 1 spre 2 ianuarie vor fi anulate trenurile de pe relațiile Satu-Mare – Jibou

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »