Transurbis are şef nou de săptămâna viitoare

Andreea Vilcovschi 12 decembrie 2012 1
Transurbis are şef nou de săptămâna viitoare

Dan Ruzici, singurul candidat pentru postul de director al Transurbis SA, a trecut cu succes şi de cea de-a doua probă a concursului organizat în acest sens, obţinând 92 de puncte din 100, la interviul ce a avut loc ieri. Săptămâna trecută, la proba scrisă, el a primit 91 de puncte.

Cel mai probabil, Ruzici va intra în pâine săptămâna viitoare, după ce se va încheia termenul de depunere a contestaţiilor şi după întrunirea Consiliului de Administraţie.

Dan Ruzici este în prezent director tehnic al SC Citadin SA. El a candidat pentru şefia operatorului de transport în comun după ce i-a expirat mandatul fostului manager, Ionel Mureşan.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. lucas 12 decembrie 2012 at 20:08 - Reply

    cum naiba nu a interesat pe nimeni acest concurs dor pe finu primarului???.nu sunt destui cu studi superioare care nu au un loc de munca?? e de ras, un singur concurent.

Lasa un Raspuns »