Transportul de mărfuri, în atenţia poliţiştilor sălăjeni

Magazin Salajean 4 martie 2011 0

Transportul de mărfuri, în atenţia poliţiştilor sălăjeni

Zeci de maşini de transport marfă au fost oprite miercuri, în trafic, de către poliţiştii sălăjeni. Acţiunea s-a derulat pe linia verificării legalităţii transportului de produse alimentare pe raza comunelor Bocşa, Şărmăşag şi Bobota. Amenzile nu au întârziat să apară.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, acţiunea a fost desfăşurată între orele 10 şi 22 de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor. Cu această ocazie, poliţiştii au oprit în trafic 26 de autovehicule de transport marfă. În urma verificărilor au fost identificate trei maşini care transportau mărfuri alimentare fără forme legale. Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat conducătorilor auto trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei, se arată în informaţia de presă.

De asemenea, întreaga cantitate de mărfuri găsite fără forme legale, în valoare totală de 3.200 de lei a fost confiscată de poliţişti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »