Transportatorii sălăjeni bagă dihonia între Primăria Zalău şi Prefectură

Magazin Salajean 15 aprilie 2011 0

Transportatorii sălăjeni bagă dihonia între Primăria Zalău şi Prefectură

Consilierii locali de la Zalău se opun deciziei Prefecturii Sălaj care dă câştig de cauză transportatorilor interjudeţeni ce opresc în staţiile Trasurbisului. La finele lunii trecute aleşii municipali au votat împotriva utilizării staţiilor de autobuz din Zalău de către operatorii de transport public judeţean. Ei au fost de acord, că pentru operatorii rutieri din afara Zalăului e nevoie de alte staţii.

Zilele trecute, Prefectura Sălaj, a solicitat revocarea HCL din 21 martie 2011 privind amenajarea şi marcarea unor staţii pentru operatorii de transport în comun pe trasee judeţene. În replică, ieri, membrii Consiliului Local Zalău au votat, cu trei abţineri şi un vot împotrivă, în favoarea menţinerii punctului de vedere aprobat în şedinţa anterioară.

Sper ca Instituţia Prefectului să demareze acţiunea împotriva noastră în contencios administrativ, pentru că acolo trebuie să invoce o bază legală. Ei fac referire în solicitarea lor la un principiu, dar au nevoie de un cadru legal. E jenant că adresa lor nu se susţine. În Zalău, s-au atribuit trasee de circulaţie, conform graficului, doar celor de la Transurbis şi îi îndemn pe reprezentanţii firmei Transurbis să solicite <> transportatorilor intrajudeţeni, care operează pe raza municipiului Zalău, a susţinut Gabriela Coţa, viceprimar al Zalăului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »