Tot mai multi creditori bat la poarta insolventei MIC.RO

Magazin Salajean 3 februarie 2012 0

Din ce in ce mai multi creditori cheama in judecata Mercandia Holland, firma detinatoare a retelei de retail MIC.RO, in incercarea disperata de a incasa facturile restante ce insumeaza milioane de euro. Reprezentantii firmei lui Dinu Patriciu sunt impasibili in fata acestor demersuri si refuza sa rezolve aceste procese pe cale amiabila.

Anul 2012 a adus pentru Dinu Patriciu si afacerea lui de retail, noi procese si cereri de insolventa din partea furnizorilor pe care i-a pagubit. Toti indeplinesc conditiile pentru cererea insolventei, respectiv sumele pe care le au de recuperat depasesc plafonul de 40.000 lei.

Snack4U, Calipso, Vectrum Solutions, Punto Italiano Invest si Aqua Carpatica sunt doar cateva dintre societatile care spera sa recupereze creantele pe care le au la MIC.RO. O mare parte din aceste firme risca sa intre la randul lor an faliment intrucat sufera grave destabilizari financiare datorita acestor goluri date in buget de MIC.RO.

Casa de avocatura Coltuc, reprezentanta a mai multor societati pagubite de afacerea MIC.RO, a incercat sa solutioneze pe cale amiabila aceasta situatie, insa s-a lovit de indiferenta conducerii Mercadia Holland, ce a incetat sa mai raspunda la telefon.

Situatia acestor firme este critica. Datorita creantelor foarte mari, o parte dintre acestea au ajuns chiar in pragul falimentului. MIC.RO nu a mai achitat de luni bune, iar reprezentantii nu pot fi contactati. In aceasta situatie, este imposibil sa rezolvam problema pe cale amiabila. Se va solutiona in instanta, declara av. Coltuc Marius, fondator al Casei de Avocatura Coltuc.

Despre Casa de avocatura Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Pentru detalii / declaratii / interviuri: avocat@coltuc.ro, 0745.150.894, www.coltuc.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »