Toamna Salajeana incepe maine

Magazin Salajean 11 octombrie 2007 0

Toamna Salajeana incepe maine

Cea de-a treia editie a Expozitiei Toamna Salajeana va fi deschisa maine, la Simleu Silvaniei, in incinta fermei zootehnice a Grupului Scolar Agricol Ioan Ossian. Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Salaj, Ioan Bujita, ne-a declarat ca la eveniment vor expuneproducatori agricoli, procesatori si furnizori de masini, utilaje agricole si alte servicii pentru agricultura. Facem aceasta expozitie si pentru a le arata oamenilor ce se poate obtine in conditiile in care acceseaza programe de finantare. Cele mai frumoase standuri vor fi premiate, iar producatorilor li se vor inmana diplome, a spus Ioan Bujita.

Aceasta editie a expozitiei va include si elemente de zootehnie, publicului urmand sa-i fie prezentate doua boxe cu exemplare din doua rase de ovine.

Manifestarea va include si un simpozion pe tema Marketingul produselor agricole, participantii putand initia dezbateri pe tema aceasta.

Toamna Salajeana 2007 este un eveniment organizat de Oficiul Judetean de Consultanta Agricola Salaj, in colaborare cu DADR Salaj, Unitatea pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie Salaj, Asociatia Crescatorilor de Bovine din Salaj, Primaria Simleu Silvaniei si Grupul Scolar Agricol Ioan Ossian.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »