Tinerii zalauani provocati la… inot

Magazin Salajean 19 iulie 2007 0

Tinerii zalauani provocati la... inot

Strandul Tineretului din municipiul Zalau a gazduit, in data de 17 iulie, un concurs de inot adresat tinerilor intre 10 si 18 ani. Organizatorul competitiei a fost Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Salaj, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret, Asociatia Pro Demos, Autoritatea de Sanatate Publica, Directia Judeteana pentru Sport si Crucea Rosie.

Prin aceasta actiune, institutia noastra incearca sa ofere, in aceasta perioada, o serie de alternative de petrecere a timpului liber intr-un mod sanatos si placut pentru tinerii salajeni, cu scopul prevenirii consumului de tutun, alcool si droguri, a declarat subinspectorul Valer Merce, coordonatorul CPECA Salaj.

Concurentii au fost selectati pe doua categorii de varsta, respectiv 0-14 ani si peste 15 ani, la fiecare participand noua tineri.

La prima categorie primele locuri au fost castigate de: Ruben Ianovici, locul III; Gabriel Dumitru, locul ii, iar primul loc pe podium a fost ocupat de Ovidiu Pop. La cea de-a doua categorie, locul trei a fost obtinut de Adrian Itu; locul II de Radu Teglas, locul I fiind ocupat de Mihai Ortelecan.

Toti participantii la aceasta competitie au fost premiati cu diplome oferite de Asociatia Judeteana pentru Atletism si Asociatia Judeteana Sportul pentru toti, a adaugat subinspectorul Merce.

Reamintim ca acest concurs a fost organizat in cadrul proiectului Minte sanatoasa in corp sanatos, urmand ca pe toata perioada de vara sa fie organizate alte competitii, in toate strandurile din Salaj. De asemenea, prin intermediul voluntarilor CPECA si ai Crucii Rosii vor fi distribuite materiale informative referitoare la pericolul consumului de tutun, alcool si droguri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »