Tinerii, indemnati sa aleaga corect in viata

Magazin Salajean 10 martie 2010 0

Tinerii, indemnati sa aleaga corect in viataO campanie care are ca scop constientizarea si responsabilizarea tinerilor fata de viata lor va fi derulata, pe parcursul unei luni de zile, de Asociatia Famisaj din Zalau, in colaborare cu structura teritoriala a Agentiei Nationale Antidrog , Inspectoratul Scolar al Judetului Salaj, Directia de Sanatate Publica Salaj, Politia de Proximitate, Crucea Rosie si Asociatia Caritas Catolica. < Alegerea Ta.....Viata Ta! > este o campanie care se adreseaza tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 15 si 30 de ani, interesati sa se informeze mai mult sau sa socializeze.

Activitatile campaniei se desfasoara pe parcursul unei luni de zile si cuprind proiectii de filme, urmate de dezbateri publice la care vor participa si specialisti din domeniile vizate de temele propuse pentru dezbateri, a declarat, ieri, Maria Cristea, voluntar Famisaj. Intalnirile la care sunt asteptati tinerii vor avea loc in fiecare joi, timp de patru saptamani, incepand din data de 11 martie, de la ora 17.00, la Sala de Lectura (parter) a Bibliotecii Judetene, din Piata Iuliu Maniu, din Zalau.

Temele prezentate prin intermediul proiectiilor de filme si apoi supuse dezbaterilor vor fi: sarcina la adolescenta, consumul de droguri, integrarea in societate a tinerilor cu dizabilitati, importanta familiei in formarea tanarului. Consideram ca este de datoria noastra sa ne indreptam atentia asupra tinerilor, sa le fim alaturi, insa in cele din urma sa-i facem constienti si responsabili fata de viata lor. Deciziile le apartin, insa acestea le influenteaza viata, conchide sursa citata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »