Timp de 2 ore: Greva a paralizat ieri institutiile publice salajene

Magazin Salajean 3 februarie 2010 0

Timp de 2 ore: Greva a paralizat ieri institutiile publice salajene

Aproximativ o mie de functionari publici din Salaj s-au aflat, ieri, in greva de avertisment pentru 2 ore, in multe primarii din judet activitatea cu publicul fiind intrerupta. Ca si in alte randuri, protestul a fost indreptat impotriva masurilor pe care le are in vedere Guvernul: diminuarea salariilor si disponibilizarile anuntate pentru lunile urmatoare.

Nemultumiti de ceea ce ii asteapta daca se lasa pe mana Executivului, aproximativ o mie de functionari publici din Salaj, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie, au intrat, ieri, in greva de avertisment. Oamenii sunt angajati in cadrul Consiliului Judetean Salaj, Primariei Zalau, in primariile din 14 comune afiliate la Sindicatul Civitas, in Primaria Cehu Silvaniei, Primaria Jibou, in toate aceste institutii salariatii fiind prezenti la serviciu, dar intrerupandu-si programul de lucru timp de doua ore.

Prostestul a inceput la ore diferite, dupa cum au stabilit liderii de sindicat din administratiile salajene. Cei mai matinali cu nemultumirile au fost sindicalistii din Primaria Zalau, care au sustinut greva de avertisment in intervalul orar 7-9.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »