TIM Cluj nu mai lucreaza in programul SAMTID

Magazin Salajean 14 mai 2007 0

SC TIM Cluj Napoca, cea care efectua lucrari de introducere a retelelor de apa in Zalau prin SAMTID, nu mai lucreaza pentru OMS Ungaria (contractantul investitiei), ne-a declarat Marcel Zaharia, presedintele Asociatiei pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Somes-Tisa. Potrivit sursei citate, intreruperea colaborarii a survenit cu aproximativ o luna in urma, OMS fiind nemultumita nu atat de modul de realizare a lucrarilor de catre firma clujeana, cat mai ales de ritmul in care a lucrat aceasta. In urma contractului semnat cu OMS, TIM Cluj avea 25 la suta din valoarea lucrarilor, a mai spus Zaharia.

Totusi, schimbarile nu ar trebui sa duca la nerespectarea termenului de finalizare a proiectului (9 iunie), a declarat presedintele asociatiei sus amintite, intrucat investitia este realizata deja 98 la suta.

Si Florin Cosa, managerul proiectului SAMTID si reprezentant al OMS Ungaria, ne-a declarat ca termenul fixat la inceputul lunii iunie va fi respectat, chiar daca s-a intrerupt colaborarea cu TIM Cluj. Din punctul de vedere al contractantului, pot spune ca se lucreaza in continuare, suntem pe ultima suta de metri in realizarea investitiei, a afirmat Cosa.

In cazul in care OMS Ungaria nu va respecta termenul de 9 iunie, va fi nevoita sa achite despagubiri Ministerului Integrarii Europene.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »