Termen limita pentru depunerea trimestriala a cererilor de motorina

Magazin Salajean 22 iulie 2010 0

Termen limita pentru depunerea trimestriala a cererilor de motorinaAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Salaj anunta beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciza redusa ca trebuie sa depuna la centrul judetean APIA cererea trimestriala, pana la data de 31 iulie.

Cererea se depune pana la finele lunii urmatoare trimestrului pentru care se solicita rambursarea si este insotita de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate in trimestrul respectiv, precum si documentele prevazute de Ordinul 126/2010 cu modificarile si completarile ulterioare. Astfel, alaturi de situatia centralizatoare, cererea trimestriala trebuie sa fie insotita de copii ale facturilor de cumparare a motorinei, cu precizarea ca, pentru acest an, facturile de achizitionare a motorinei trebuie sa fie emise incepand cu data de 27 mai 2010. Totodata, beneficiarii trebuie sa depuna dovada ca detin un cont la Trezorerie.

In plus, beneficiarii din sectorul imbunatatiri funciare trebuie sa prezinte situatia cantitatilor de apa pentru irigatii, copii ale facturilor de apa din care sa reiasa volumul consumat, situatia suprafetelor irigate, pe structuri de culturi, aferenta trimestrului pentru care se solicita ajutorul de stat, precum si copie de pe contractul de irigatii si furnizare a apei.

Informatii suplimentare privind documentele care insotesc cererea trimestriala se gasesc in Ghidul Fermierului, postat pe pagina web APIA, respectiv www.apia.org.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »