Termen de depunere a unor obligaţii fiscale

Magazin Salajean 2 mai 2011 0

Termen de depunere a unor obligaţii fiscale

Direcţia Generală a Finanţelior Publice (DGFP) Sălaj face cunoscut faptul că, până astăzi, trebuie depuse la unităţile fiscale, situaţiile financiare anuale. Acestea trebuie depuse de societăţile cooperative şi alte persoane juridice care, în baza legilor speciale de organizare, funcţionează pe principiile societăţilor comerciale, asociaţii, fundaţii sau alte organizaţii de acest fel, partide politice, patronate, organizaţii sindicale, culte religioase, precum şi altele asemenea înfiinţate în baza unor legi speciale.

De asemenea, astăzi, este termenul limită pentru depunerea la fisc a decontului privind accizele, formular 120. Decontul se depune anual de operatorii economici plătitori de accize, potrivit art. 219 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare; OPANAF nr. 101/2008 cu modificările şi completările ulterioare.

Nu în ultimul rând, luni este ultima zi de depunere a decontului privind impozitul la ţiţeiul din producţia internă, formular 130. Acesta se depune anual de către plătitorii de impozit la ţiţeiul din producţia internă, potrivit art. 219 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare; OPANAF nr. 101/2008 cu modificările şi completările ulterioare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »