Termen de depunere a primei declaratii unice – 25 februarie

Magazin Salajean 26 ianuarie 2011 0

Termen de depunere a primei declaratii unice - 25 februarie

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Salaj face cunoscut faptul ca prima declaratie unica, pentru obligatiile aferente lunii ianuarie, se va depune pana in 25 februarie, inclusiv. Pentru inceput, pana la 1 iulie, formularul de plata poate fi completat pe suport de hartie, semnat si stampilat, conform legii, insotit de declaratia pe suport electronic numai de catre contribuabilii care nu detin certificat digital calificat. Ulterior datei de 1 iulie, contribuabilii trebuie sa aiba drept de semnatura electronica pentru a putea depune declaratia.

Lista furnizorilor de certificate digitale calificate acreditati in prezent se gaseste pe site-ul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (www.mcsi.ro), Registrul furnizorilor de servicii de certificare.

Pentru garantarea securitatii operatiunilor electronice, titularii certificatelor calificate se vor inregistra conform instructiunilor de utilizare a serviciului depunere declaratii on-line publicate pe site-ul ANAF, la adresa: www.anaf.ro, sectiunea Declaratii electronice/ inregistrare certificate digitale. Aceeasi procedura se aplica si in situatia in care titularul certificatului calificat este desemnat sau imputernicit de catre mai multi contribuabili pentru semnarea declaratiilor fiscale.

Avand in vedere importanta deosebita a declaratiei unice, in aceasta saptamana, vor avea loc ultimele intalniri cu contribuabilii, aferente lunii ianuarie, organizate de DGFP Salaj, reuniuni care vor avea loc la sediul administratiilor fiscale orasenesti si comunale dupa urmatorul program: AFP Crasna – miercuri, de la ora 14; AFP Zalau, AFP Sarmasag si AFP Hida – joi, la ora 12; AFP pentru Contribuabili Mijlocii, AFP Cehu Silvaniei si AFP Ileanda – joi, la ora 10; AFP Simleu Silvaniei si AFP Nusfalau – joi, de la ora 14; AFP Jibou – joi, de la ora 15.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »