Taxe mai mari pentru permise si inmatriculari

Magazin Salajean 19 martie 2009 0

Taxe mai mari pentru permise si inmatriculari

Taxele de emitere a permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare se majoreaza, incepand de vineri, 20 martie, a facut cunoscut seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Salaj, Remus Stanciu. Acesta mentionat faptul ca Ministerul Finantelor Publice – Directia Generala Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate a emis, la solicitarea R.A. Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, avizul de pret prin care, incepand cu data de 20 martie, se modifica preturile de eliberare a permiselor de conducere si certificatelor de inmatriculare. Astfel, taxa pentru emiterea unui permis de conducere se modifica de la 50 de lei la 68 de lei, iar cea pentru un certificat de de inmatriculare va fi de 37 de lei, de la 30 de lei.

Seful SPCRPCIV Salaj precizeaza ca cei care au achitat contravaloarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare pana la 20 martie, si care solicita emiterea acestor documente dupa aceasta data, vor achita diferenta dintre preturile vechi si cele noi.

Noile preturi au fost comunicate sediilor centrale ale BCR si CEC, pentru transmiterea acestora unitatilor din teritoriu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »