Tanarul din Zalau ce s-a aruncat de la etaj a decedat

Magazin Salajean 6 august 2010 0

Tanarul din Zalau ce s-a aruncat de la etaj a decedatTanarul din Zalau, care s-a aruncat, miercuri, de la etajul IV al caminului Economica 2 din Cluj-Napoca, dupa ce s-a intepat in gat cu un obiect ascutit, a decedat. Corpul plin de fracturi si starea comatoasa au insemnat sfarsitul pentru o viata de nici 25 de ani.

Tanarul Vlad Chende a decedat, ieri, in sectia Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean Cluj, politraumatismele multiple, coma de gradul III si hemoragia interna insemnand fiecare piedici in calea salvarii lui. Medicii clujeni intentionau sa il supuna unei interventii neurochirurgicale, daca starea lui s-ar fi stabilizat, dar baiatul s-a stins din viata la doar o zi dupa ce s-a aruncat de la etaj.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judetean Cluj, Cristina Ciortea, ne-a declarat ca trupul lui nu va putea fi incredintat familiei mai repede de 24 de ore, existand anumite proceduri legale care trebuie respectate. Potrivit sursei citate, in urma caderii de la etajul IV, Vlad a suferit o fractura craniana, dar si fracturi in zona bazinului si a toracelui.

Vlad Chende, in varsta de 25 de ani, este masterand la sectia Sisteme distributie a Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii Babes

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »