Tabere pentru copii la Manastirea Stramba

Magazin Salajean 3 iulie 2008 0

Tabere pentru copii la Manastirea Stramba

Episcopia Salajului organizeaza la Manastirea Stramba, in perioada 30 iunie – 26 iulie, tabere pentru copii. Acestea vor fi separate in serii de cate o saptamana, pentru un numar de circa 100 de copii, care vor fi insotiti de profesori de religie si preoti din parohiile Protopopiatului Zalau.

Episcopia Salajului face cunoscut faptul ca programul taberei este unul cu caracter religios, insa de la care nu vor lipsi drumetiile, concursurile, intrecerile sportive sau alte activitati cu caracter recreativ. In program este inclusa si o excursie la cateva manastiri din judetele Cluj si Maramures.

In alta ordine de idei, in perioada 25 iunie – 5 iulie, Episcopia Salajului desfasoara o actiune cu caracter social, fiind vizate persoanele nevoiase care locuiesc in punctele termice dezafectate din Zalau. Astfel, pana la aceasta data, au fost identificate 37 astfel de persoane, care urmeaza sa primeasca din partea Episcopiei Salajului ajutoare constand in hrana, imbracaminte si produse de igiena personala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »