Tabere gratuite pentru elevii cu handicap

Magazin Salajean 9 iulie 2007 0

Autoritatea NaTionala pentru Tineret ofera in perioada 30 iulie – 15 septembrie tabere gratuite pentru prescolari, elevi si studenTi cu handicap, inclusiv pentru asistenTii lor personali si pentru asistenTii profesionisti.

Locurile vor fi distribuite in funcTie de solicitarile din fiecare judeT, Autoritatea NaTionala pentru Tineret alocand in acest sens 1.000.000 de lei la nivel de Tara. Oferta cuprinde tabere situate pe tot cuprinsul Tarii, elevii putand opta pentru una dintre taberele la munte sau una la mare.

Copiii si adolescenTii din fiecare judeT al Tarii pot fi inscrisi pe listele taberelor de parinTi sau reprezentanTii legali ai acestora, iar studenTii cu handicap pot face acest lucru personal sau prin reprezentant.

Cererile, insoTite de documentul care atesta incadrarea in grad de handicap, se vor depune la scolile la care invaTa elevii sau la sediul DirecTiilor JudeTene pentru Tineret.

In cazul Salajului, DirecTia JudeTeana pentru Tineret (DJT) Salaj, Zalau, str. Corneliu Coposu nr.77, telefon 0260/614294, sta la dispoziTia celor interesaTi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »