Tabara Meses, vanata de un al treilea solicitant

Magazin Salajean 10 noiembrie 2010 0

Tabara Meses, vanata de un al treilea solicitant

Incepand din acest an, a luat fiinta Asociatia Invatatorilor Salajeni, o organizatie neguvernamentala non-profit, ca extindere a Reuniunii Invatatorilor Romani Salajeni. Presedintele asociatiei, Teodor Saracut, inspector scolar in invatamantul primar, ne-a comunicat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca au fost facute toate demersurile pentru ca asociatia sa fie infiintata.

La sfarsitul lunii iunie anul curent, am primit titlul de Asociatia Invatatorilor Salajeni. Prin aceasta asociatie ne dorim imbunatatirea imaginii invatatorilor din intreg judetul, organizarea unor cursuri de pregatire, simpozioane, editari de carti, seminarii etc. De asemenea, ne propunem realizarea unei reviste care sa contina ideile invatatorilor, a mentionat presedintele executiv al Asociatiei.

Potrivit acestuia, asociatia va incerca si preluarea fostului patrimoniu al Reuniunii Invatatorilor Romani Salajeni, si anume Tabara Meses. In fapt, acest bun de patrimoniu a fost deja revendicat de catre Directia pentru Tineret si Sport, care o administreaza, si conducerea Ligii Sindicatelor din Invatamant Salaj. Ramane de vazut care dintre cei trei doritori va primi castig de cauza.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »