Tabara de pictura pe sticla la Iaz

Magazin Salajean 30 iulie 2010 0

Tabara de pictura pe sticla la IazOpt elevi din localitatile Plopis si Marca participa, in perioda 26 iulie-1 august, la o inedita tabara de pictura pe sticla, la Iaz, in curtea casei parintesti a initiatoarei manifestarii, o tanara pasionata de pictura pe sticla. A fost ideea Alexandrei, pentru ca este pasionata de pictura pe sticla.

Asociatia pe care a infiintat-o, , impreuna cu primaria si scoala Plopis si Asociatia Pro Vita Iaz, a reusit sa puna pe picioare acesta tabara, unde opt copii din Plopis si Marca sunt initiati in pictura pe sticla de profesoara de pictura a Alexandrei. Activitatile se desfasoara in aer liber, in foisorul pe care l-am construit in curtea casei, povesteste Alexandru Bodea, tatal tinerei artiste.

Alexandra Bodea este eleva in clasa a XI-a si s-a facut deja remarcata pe plan local, dar si national, prin muzeul etnografic pe care l-a deschis, in urma cu trei ani, intr-o casa veche de peste 100 de ani, ce i-a apartinut bunicii ei. In casa a expus sute de obiecte traditionale de ceramica, icoane pe sticla si alte obiecte populare din zona.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »