Sute de tineri sălăjeni îşi încep cariera ca asistaţi social

Andreea Vilcovschi 30 octombrie 2012 2
Sute de tineri sălăjeni îşi încep cariera ca asistaţi social

Peste 490 de absolvenţi sălăjeni, dintre care 50 de studii superioare, au solicitat indemnizaţie de şomaj în perioada 1 iunie-30 septembrie, potrivit datelor furnizate de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. Sursa citată mai arată că două treimi dintre cereri au fost înregistrate în luna august.

La nivel naţional, în intervalul amintit, peste 65.000 de absolvenţi, şi-au depus cereri pentru a beneficia de ajutorul de şomaj.

Angajatorii care încadrează în muncă, pe durată nedeterminată, absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ sunt scutiţi, pe o perioadă de 12 luni, de plata contribuţiei datorate la bugetul asigurărilor pentru şomaj şi primesc, lunar, pe această perioadă, pentru fiecare absolvent, între 500 şi 750 lei pe lună, în funcţie de nivelul de pregătire al tânărului.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. MMMM 30 octombrie 2012 at 08:11 - Reply

    UNDE SUNT LOCURILE ALEA DE MUNCA CREAT DE CONDUCATORII MULT IUBITI CARE REPREZINTA POPORUL DOAR DE ACEEA VOR SA STEA LA GUVERNARE PANA IN VECI

  2. Anonim 30 octombrie 2012 at 10:26 - Reply

    DE CATIVA ANI BUNI NU MAI CREEAZA NIMENI LOCURI DE MUNCA DIN PACATE INDIFERENT CINE AFOST LA GUVERNARE ………….PACAT ………..

Lasa un Raspuns »