Sute de salajeni au vizitat ZalauEuroFashion

Magazin Salajean 25 mai 2007 0

Sute de salajeni au vizitat ZalauEuroFashion

ZalauEuroFashion – expozitia nationala a industriilor de textile si pielarie deschisa ieri la Sala Sporturilor a reusit sa stranga, in prima zi, cateva sute de vizitatori. Primii dintre ei asteptau deschiderea standurilor inca de la ora 10, dinainte ca oficialitatile locale si judetene sa taie panglica. Dupa alocutiunile rostite de subprefectul Salajului, Vegh Alexandru, primarul Radu Capilnasiu si reprezentanti ai organizatorilor, oamenii au putut incepe vizitarea standurilor cu marfa. Chiar daca ieri dimineata nu toti producatorii care si-au anuntat participarea isi ocupasera locurile stabilite, expozitia va reuni 73 de producatori din 23 de judete. Numarul de firme participante este considerabil, avand in vedere ca expozitia este prima de acest fel care are loc in Zalau. Avantajele de a face cumparaturi la un astfel de targ pornesc de la pretul de fabricatie etalat la produse.

Expozitia va ramane deschisa pana in 27 mai, programul fiind zilnic, intre orele 10-19. Produsele expuse sunt confectii textile sau din piele, confectii din blana, tricotaje, lenjerii, marochinarie, incaltaminte si cosmetica.

Deschisa in idea ca producaii vand, salajenii cumpara, ZalauEuroFashion este un eveniment organizat de Media Bussines Class.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »