Sute de milioane de euro pentru intreprinzatori

Magazin Salajean 4 august 2010 0

Sute de milioane de euro pentru intreprinzatoriIntreprinzatorii romani pot beneficia de fonduri europene daca isi depun proiecte in cadrul a trei programe finantate cu 580 milioane de euro. Cei mai multi bani, respectiv 287 milioane de euro, sunt disponibili prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, pentru dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare, formare profesionala continua, pentru programe doctorale si postdoctorale in sprijinul cercetarii, dar si in vederea dezvoltarii resurselor umane si ocuparea fortei de munca din mediul rural.

Aproape 201 milioane de euro sunt disponibile prin intermediul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, pentru sprijinirea investitiilor in intreprinderi mici si mijlocii, sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate ori pentru proiecte de cercetare in parteneriat intre universitati/institutii de cercetare si intreprinderi.

In cadrul Programului Operational Regional, pentru proiectele destinate mediului de afaceri mai sunt disponibile peste 83,5 milioane de euro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »