Sute de mii de lei pentru reparaţii şi plombări la Zalău

Adela Farkas 11 septembrie 2012 3
Sute de mii de lei pentru reparaţii şi plombări la Zalău

Străzi, alei şi spaţii de parcare au fost refăcute, în cursul lunii august, de către angajaţii SC Citadin SRL, în urbea de la poalele Meseşului. Aşa cum am aflat de la purtătorul de cuvânt al societăţii Citadin, Paul Maghiu, în Zalău s-au executat reparaţii prin plombări asfaltice pe o suprafaţă totală de 1.163 de metri pătraţi pe străzile: Simion Bărnuţiu, Industriei, Liliacului şi Nicolae Titulescu. S-a turnat covor asfaltic pe diferite porţiuni pe strada Simion Bărnuţiu. S-a refăcut canalizarea pluvială pe strada Simion Bărnuţiu, la intersecţia cu strada lt. col. Pretorian, pe o lungime de 195 de metri şi au fost reparate alei şi spaţii de parcare pe aproximativ 2.200 de metri pătraţi. Pe strada Corneliu Coposu au fost reparate trotuare şi spaţii de parcare pe o suprafaţă totală de 1.494 de metri pătraţi.
În cursul lunii august s-a dat curs sesizărilor primite de la cetăţeni şi s-au efectuat lucrări de reparaţii prin pietruire pe străzile Viilor, Băilor şi slt. Teodor Tuşer, precum şi de reprofilare cu autogrederul pe străzile Pescarilor, Parohiei şi Lupului. Valoarea totală a lucrărilor executate în luna precedentă a fost de aproximativ 621.000 de lei. În perioada următoare, aşa cum ne-a asigurat directorul SC Citadin, Virgil Nicora, activitatea societăţii va fi axată pe lucrările de plombare şi reparaţii care se vor derula pe Bulevardul Mihai Viteazul şi pe strada 22 Decembrie 1989.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. alice 11 septembrie 2012 at 10:07 - Reply

  Tare-s curios cine o fo’meseriasii care o turnat asfaltul pe trotuarul din fata Casei de Moda.
  I-as da afara ieri si i-as pune sa plateasca asfaltul !!!`
  Chiar nu-i in stare nimeni in orasul asta sa toarne un covor asfaltic uniform?

 2. Anonim 11 septembrie 2012 at 11:03 - Reply

  Lucru de rahat! Numai de asta poate face Citadinu. Nu-s in stare de nimica! Nici vorba de calitate! Cine face receptia la aceste lucrari?

 3. nu-mi place 11 septembrie 2012 at 22:49 - Reply

  in unele locuri se plombeaza de zece ori e ceva si asta si in dumbrava doi never ,adica niciodata rusine edilului!

Lasa un Raspuns »