Sute de kilograme de peste, pescuite din apele Varsoltului

Magazin Salajean 20 septembrie 2011 0

Sute de kilograme de peste, pescuite din apele Varsoltului

Aproximativ 800 de kilograme de peste au prins pescarii inscrisi la concursul national de pescuit sportiv stationar, organizat la finele saptamanii trecute de Clubul Pescarilor din cadrul Agentiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) Salaj pe malurile lacului de acumulare Varsolt.

Din cele declarate de presedintele Clubului Pescarilor Salaj, Veronica Ispas, competitia a fost o reusita. Tinand cont de cantitatea de peste prinsa, acesta fiind criteriul de baza in alegerea castigatorilor la competitiile de pescuit sportiv stationar, concursul organizat pe lacul de acumulare Varsolt a fost o reusita. Fiecare echipa a reusit, in medie, sa prinda peste 100 de kilograme in cele trei zile de concurs. Dintre cele mai mari capturi, unul dintre concurenti a prins un crap de peste doua kilograme, ne-a declarat Veronica Ispas.

Opt echipe din tot atatea judete s-au inscris la acest concurs de pescuit, fiecare fiind formata din cate cinci pescari. Echipele au fost: AJVPS Alba, Mehedinti si Maramures, Agentia Pescarilor Sportivi Cluj, Agentia Vanatorilor si Pescarilor Turda – Potaisa, AJVPS Odorheiu Secuiesc – Energo Team, AJVPS Vrancea – Olipus Top Mixt si AJVPS Sibiu – echipa nationala a Romaniei a pescarilor sportivi cu varste sub 22 de ani. AJVPS Salaj nu a avut participanti la aceasta competitie, pescarii salajeni fiind ocupati cu organizarea evenimentului.

In urma intocmirii punctajelor obtinute de fiecare echipa in parte, clasamentul s-a prezentat in felul urmator: locul I a fost obtinut de echipajul AJVPS Odorheiu Secuiesc – Energo Team, locul II a revenit pescarilor AJVPS Alba, in timp ce a treia pozitie a fost ocupata de AJVPS Sibiu.

Cantitatea impresionanta de peste prinsa in timpul concursului a fost eliberata in apele Varsoltului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »