Sub 100 de locuri de munca vacante prin AJOFM Salaj

Magazin Salajean 21 mai 2010 0

Sub 100 de locuri de munca vacante prin AJOFM SalajMai putin de 100 de locuri de munca sunt disponibile, in saptamana in curs, prin AJOFM Salaj pentru cei peste 10.000 de someri pe care ii are judetul, in Zalau, Nusfalau, Criseni si Crasna. Oferta include abia patru locuri de munca pentru persoanele cu studii superioare, cerandu-se vechime de minim 3 ani sau ca persoana sa fie absolvent 2009. Majoritatea job-urilor din cele 94 oferite de cei 14 agenti economici vizeaza salajenii cu studii medii, dar chiar si aici, in multe cazuri sunt cerute vechime in munca si experienta in anumite domenii.

Potrivit unui comunicat de presa remis de AJOFM Salaj, angajatorii cauta 49 de persoane dispuse sa lucreaze ca muncitori necalificati sau pe posturi de tamplar, instalator instalatii tehnico-sanitare, mecanic agricol sau agent de asigurari.

In domeniul constructiilor, sunt oferite 38 de locuri de munca pe posturi de dulgher, zidar, fierar betonist, finisor terasamente sau topograf, in timp ce in domeniul alimentar se cauta bucatari.

La sfarsitul lunii aprilie, rata somajului in Salaj a fost de 10,6 procente, judetul inregistrand peste 10.000 de someri, din care peste 95 la suta provin din mediul privat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »