Strazi refacute la Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 8 august 2007 0

Strazi refacute la Simleu Silvaniei

Primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, a inspectat in aceste zile cartierul Bradet – zona blocurilor M, unde au demarat lucrari de reabilitare a carosabilului. Potrivit unui comunicat de presa, primarul a declarat ca strazile din aceasta parte a orasului trebuie refacute pentru a oferi cetatenilor conditii mai bune de trafic. Vom incerca sa dam si un aspect placut zonei, prin reamenajarea spatiilor verzi, a declarat primarul Turcas. Valoarea investitiilor din cartierul Bradet este de aproximativ 200.000 de lei, bani din bugetul local.

Tot din bugetul local a fost sustinuta si asfaltarea strazilor Gheorghe Lazar, Mioritei, Ion Creanga, precum si plombarea strazii Mihail Kogalniceanu. Suma cheltuita pentru aceste reabilitari stradale a fost de 400.000 de lei, iar lucrarile au fost realizate in cursul ultimei luni.

Pentru a da un aspect cat mai placut orasului, autoritatile locale vor continua in perioada urmatoare actiunea de amenajare a zonelor verzi, prin plantare de flori, arbusti ornamentali si gazon.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »