Străzile Şimleului, în curăţenia de primăvară

Magazin Salajean 22 martie 2011 0

Străzile Şimleului, în curăţenia de primăvară

Din această săptămână, în Şimleu Silvaniei încep ample acţiuni de curăţenie stradală, lucrările presupunând măturarea, colectarea şi transportarea nisipiului de pe carosabil, trotuare şi parcări şi apoi spălarea acestora. Potrivit primarului oraşului, Septimiu Ţurcaş, aceste lucrări se vor desfăşura numai pe timpul nopţii, în intervalul orar 22-6.

În acest moment, gradul de curăţenie din oraş nu este unul care să ne mulţumească, ţinând cont că anotimpul rece a fost destul de greu, iar cantitatea de antiderapant de pe carosabil este considerabilă. Am cerut astfel firmei care se ocupă de salubrizarea oraşului să demareze acţiuni mai complexe de curăţenie, a declarat primarul oraşului Şimleu Silvaniei.

Pentru desfăşurarea activităţilor de curăţenie stradală s-a întocmit un program de intervenţie. În această săptămână, lucrările de curăţenie se vor efectua pe străzile Partizanilor, Ion Creangă, Carpaţi, Mioriţei, Gheorghe Lazăr, Mihail Kogălniceanu, George Coşbuc, Aleea Tineretului şi în Parcul Mare.

Conform sursei citate anterior, în perioada imediat următoare va demara şi o acţiune de curăţenie pe malul Crasnei, precum şi activitatea de refacere a covorului asfaltic al străzilor afectate de sezonul rece, respectiv străzile Sadoveanu, Simion Bărnuţiu, podul de la Mat şi carosabilul din centrul oraşului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »