Start pentru reabilitarea Casei de Cultura din Simleu

Magazin Salajean 21 aprilie 2010 0

Start pentru reabilitarea Casei de Cultura din SimleuIeri au demarat lucrarile de reabilitare, modernizare si dotare a Casei de Cultura a orasului Simleu Silvaniei, se arata intr-un comunicat de presa al administratiei locale. Valoarea investitiei depaseste 1,6 milioane de lei, suma provenind de la Compania Nationala de Investitii (CNI).

Din aceasta suma va fi schimbat acoperisul, interiorul va fi renovat, pardoseala si scena vor fi inlocuite si se va achizitiona un nou sistem de sonorizare si lumini. De asemenea, imobilul va fi dotat cu un sistem nou de incalzire.

Ma bucur ca in sfarsit aceasta lucrare a demarat, si avand in vedere termenul de 8 luni pentru executie, am speranta ca in acest an concertul de colinde se va desfasura in casa noua, a declarat primarul orasului, Septimiu Turcas.

Proiectul de reabilitare a sediului institutiei de cultura a fost selectat intre primele patru la nivel national, pentru etapa I de finantare de catre CNI, pe Programul prioritar reabilitare, modernizare si dotare a asezamintelor culturale

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »