Staţiile de taxi din Zalău şi-au schimbat locaţia

Magazin Salajean 13 aprilie 2011 0

Staţiile de taxi din Zalău şi-au schimbat locaţia

Primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, i-a convocat pe reprezentanţii operatorilor de taximetrie, la sediul administraţiei locale, pentru a discuta despre staţiile de taximetre, relocarea sau reamenajarea acestora, având în vedere lucrările care se desfăşoară în oraş pentru modernizarea reţelelor de apă şi de canalizare. „Au fost în discuţie staţiile situate în zona Perla şi Dumbrava – la intersecţia străzilor Simion Bărnuţiu cu General Dragalina. În urma întâlnirii, s-a stabilit ca relocarea pentru prima staţie să se facă în zona Perla, în parcarea nou amenajată, mai sus faţă de vechea locaţie, iar cea din Dumbrava, vis-a-vis de Grup Şcolar <>”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Zalău.

Alte staţii aflate în discuţie sunt cele situate în zona Spitalului de Urgenţă şi în centru, în faţa Clădirii Transilvania, pentru care se solicită lucrări de reamenajare.

Lucrările sus amintite sunt efectuate de către SC Citadin Zalău SRL şi Direcţia Generală de Administrare a Dome-niului Public.

Surse din cadrul firmei de taxi Gold Meseş s-au declarat mulţumite de rezultatul discuţiilor cu munici-palitatea. Am colaborat bine cu reprezentanţii Primăriei Zalău. Ceea ce am solicitat s-a acceptat în limita posibiltăţilor. Noi trebuie să înţelegem ce se poate şi ce nu. Singurele probleme care se ridică în urma acestor schimbări sunt legate de micşorarea locului pentru maşinile de taxi. De exemplu, parcarea de taxi din Porolissum a fost mutată, deoarece se suprapunea cu staţia de autobuz. După acest demers, în loc de cinci locuri pentru taxi am rămas cu patru. Cât despre staţia de la Perla, avem unele semne de întrebare vizavi de modul în care va fi semnalizată ieşirea din staţie direct în Bulevard, a declarat sursa citată.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »