SRI recruteaza ofiteri

Magazin Salajean 11 ianuarie 2012 0

SRI recruteaza ofiteri Serviciul Roman de Informatii (SRI) are nevoie de ofiteri operativi de informatii. Anul acesta sunt scoase la concurs un numar de 45 de locuri in cadrul Academiei Nationale de Informatii. Doritorii trebuie sa aplice pentru aceste locuri pana cel tarziu la data de 15 februarie, cand se incheie perioada de inscrieri.

Aceste locuri vin in completarea numarului actual de ofiteri, fiind organizate concursuri de admitere in cadrul Facultatii de Informatii pentru studii universitare de licenta si pentru studii universitare de masterat. Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul organizeaza, in sesiunea iulie 2012, concurs de admitere la Facultatea de Informatii, pentru specializarile: Psihologie-informatii si Studii de securitate si informatii. Cifra de scolarizare pentru specializarea Psihologie-informatii este de 12 locuri pentru baieti si trei locuri pentru fete. Pentru specializarea Studii de securitate si informatii sunt disponibile sase locuri pentru baieti si patru locuri pentru fete. Durata studiilor este de trei ani, curs de zi, si se adreseaza exclusiv tinerilor care au varsta pana in 23 de ani, care sunt apti din punct de vedere medical si psihologic si care accepta sa lucreze, dupa finalizarea studiilor, in unitatile in care vor fi repartizati.

Pentru studiile universitare de masterat sunt disponibile doua specializari: Intelligence si securitate nationala si Analiza de intelligence. Desfasurarea concursului de admitere va avea loc in zilele de 8 si 9 septembrie, iar durata programuluide master este de patru semestre. Cifra de scolarizare pentru specializarea Intelligence si securitate nationala este de opt locuri pentru barbati si doua locuri pentru femei, in timp ce pentru specializarea Analiza de intelligence se scot la concurs sase locuri pentru barbati si patru locuri pentru femei. Sunt eligibile pentru aceste locuri doar absolventii de studii superioare in varsta de cel mult 32 de ani, care sunt apti din punct de vedere medical si psihologic, buni cunoscatori ai unei limbi straine si care sunt dispusi, dupa terminarea studiilor, sa desfasoare activitati in orice zona a teritoriului national.

Inscrierile pentru posturile scoase la concurs se fac in perioada 9 ianuarie – 15 februarie, la sediul Directiei Judetene de Informatii Salaj, cu sediul pe strada Tudor Vladimirescu nr.26, Zalau. Informatii suplimentare se pot obtine la telefonul 0260-660000 sau pe site-ul www.sri.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »