Spitalul Judetean ramane fara director de ingrijiri

Magazin Salajean 30 septembrie 2010 0

Spitalul Judetean ramane fara director de ingrijiri Concursul pentru ocuparea posturilor de director medical, director economic si director de ingrijiri din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau s-a incheiat, iar cea mai mare unitate sanitara din judet are o noua echipa de conducere. Totusi, aceasta e incompleta, dat fiind ca niciunul din cei doi candidati pentru postul de director de ingrijiri nu a trecut de evaluari.

Doua dintre posturile de director in cadrul Spitalului Judetean s-au ocupat ieri, comisia de evaluare a candidatilor hotarand ca Majdik Vasile este potrivit pentru functia de director medical, iar Elisabeta Ionescu, pana acum director economic in cadrul Directiei de Sanatate Publica Salaj, este calificata pentru a ocupa postul de director economic.

Problematic ramane, insa, postul de director de ingrijiri, pentru care a fost, de altfel, si concurenta mai mare, fiind inscrisi in competitie doi candidati: actualul director, Kirr Matei si Simona Havasi, asistent medical in cadrul Spitalului Judetean. Niciunul din ei nu a trecut, insa, testarile la care au fost supusi, scaunul scos la concurs ramanand vacant.

O schimbare de situatie poate aparea in cazul in care cei doi depun contestatii, termenul in care trebuie sa se inscrie fiind de 24 de ore. Ele vor fi solutionate de comisie in alte 24 de ore, iar apoi vor fi afisate rezultatele finale.

Singura proba ce nu poate fi contestata din cele trei sustinute de candidati este interviul, celelalte doua

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »