Spitalul Judetean are un nou Comitet Director

Magazin Salajean 20 martie 2007 0

Spitalul Judetean are un nou Comitet Director

Noul Comitet Director al Spitalului Judetean Salaj – Zalau s-a intrunit ieri, pentru prima data in noua componenta, respectiv director medical – dr. Maria Tilea, director administrativ – Lorena Hodis, director de ingrijiri – as. Matei Kirr si director financiar contabil – ec. Antonica Filip.

Reamintim faptul ca, in cursul saptamanii trecute, a avut loc concursul pentru ocuparea acestor functii, iar cei 4 noi – vechi directori au intrat in drepturi depline, dupa ce comisia de contestatii intrunita in cursul zilei de vineri, a validat lista cu concurentii declarati admisi.

Contestatii au fost depuse la sectiunea director medical, de catre ambii concurenti, atat de catre castigatoarea concursului – dr. Maria Tilea, cat si de catre dr. Toth Istvan, care a fost declarat respins. Interesant de mentionat faptul ca, in urma analizei contestatiilor depuse de catre cei doi concurenti, comisia a scazut notele ambilor pretendenti la functia de director medical dar, in cele din urma, pe functie a fost admisa tot dr. Maria Tilea.

O alta contestatie a fost depusa si de catre Gheorghe Retevoescu, care a concurat pentru functia de director administrativ, dar nota acestuia – 6,74, a ramas neschimbata, postul fiind castigat de catre Lorena Hodis.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »