Spitalul a aruncat piciorul unui barbat la groapa de gunoi

Magazin Salajean 5 octombrie 2007 0

Spitalul a aruncat piciorul unui barbat la groapa de gunoiPiciorul unui barbat a fost gasit marti, 2 octombrie, la deponia din Criseni, de catre romii care carau in gunoaie. Potrivit Procuraturii de pe langa Tribunalul Salaj, cercetarile efectuate pana acum arata ca piciorul provine de la Spitalul Judetean Salaj – Zalau, personalul de aici incurcand sacii de deseuri sanitare cu cei de deseuri menajere.

Povestea a inceput marti, in jurul amiezii, cand autoritatile au fost informate ca printre sacii descarcati de o masina ce transporta gunoi se afla unul ce contine piciorul unui barbat. La fata locului s-au deplasat procurorii, Medicina Legala si Politia, piciorul a fost ridicat, iar cazul se afla in cercetare.

Pana acum, s-a descoperit ca sacul provine, cel mai probabil, de la Spitalul Judetean Salaj – Zalau, unde pe 27 septembrie a avut loc o operatie de amputare a unui picior la un pacient de sex masculin. Personalul sanitar a incurcat sacul in care a fost pus membrul si l-au trimis la deponie, cu sacii de gunoi menajer, in loc sa il trimita la crematoriu, ca deseu sanitar.

Procurorii au stabilit ca este vorba de un picior amputat chirurgical si nu de o crima pentru ca membrul era infasurat in bandaje medicale.

De cealalta parte, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Salaj

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »