Somerii salajeni, selectati la bursa locurilor de munca

Magazin Salajean 3 mai 2012 0

Somerii salajeni, selectati la bursa locurilor de muncaSute de salajeni au participat, vineri, la Zalau, la prima bursa generala a locurilor de munca organizata in acest an. Targul de joburi s-a desfasurat la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiu si a fost organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj. 42 de agenti economici au participat la acest eveniment, respectiv, un sfert din numarul total (172) al firmelor contactate sa participe cu oferte pe piata muncii judetene. Somerii salajeni au avut la dispozitie, vineri, 227 de locuri de munca, din care, 20 au fost destinate persoanelor cu studii superioare. Principalele meserii oferite pentru persoanele cu studii medii si generale au fost de confectioneri imbracare volane in piele, confectioneri imbracaminte, electricieni, lacatusi, ospatari, agenti vanzari, agenti asigurari, zidari, dulgheri, tamplari si muncitori necalificati, iar pentru cei cu studii superioare au fost joburi de ingineri in diverse domenii si specialist de marketing. Bursa generala a locurilor de munca de la Zalau a atras un numar mare de persoane aflate in cautarea unui job, respectiv, 460, din care, 180 au fost selectate in vederea incadrarii.

Chiar daca nu s-au inregistrat cele mai spectaculoase rezultate, consider ca bursa de vineri a avut un impact bun in randul celor interesati. Cred ca am reusit si de aceasta data sa prezentam cele mai actuale informatii legate de locurile de munca vacante existente in momentul de fata pe piata muncii salajene. Avand in vedere numarul mare de participanti, angajatorii prezenti la targul de joburi au reusit sa-si selecteze personalul de care aveau nevoie. Sustin si cu acest prilej ca bursele reprezinta cele mai bune metode de identificare de locuri de munca pentru someri, cat si de personal, pentru angajatori, ne-a declaratz Romeo Sarca, directorul AJOFM Salaj.

O noua actiune destinata identificarii de locuri de munca pentru someri se va desfasura in 11 mai, la Zalau, la sediul AJOFM Salaj. Urmatoarea bursa generala (la nivel national) a locurilor de munca va fi organizata (concomitent si la Zalau), in ultima vineri din luna septembrie si va fi destinata absolventilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »