Soluția ideală pentru încălzirea orașului: energie completă de la RFV

Magazin Salajean 29 iunie 2011 0

Soluția ideală pentru încălzirea orașului: energie completă de la RFVEste ecologic și confortabil- acestea sunt doar două dintre avantajele care asigură poziția net superioară sistemului centralizat de încălzire cu soluții complete de energie față de sistemele individuale de încălzire.

Locatarii apartamentelor alimentate cu energie completă pot beneficia de plin de avantajele și confortul serviciului de termoficare: nu trebuie să-și facă griji pentru renovarea hornului sau pentru refluxuri de gaze arse din horn și nici să se teamă de o eventuală explozie de gaz. Nu trebuie pusă în funcțiune în fiecare an instalația de încălzire, cazanul nu trebuie reparat și nici înlocuit.

Cheltuieli de exploatare mici

Pe lângă confort și nivelul redus de emisii nocive, prețul serviciului este de asemenea un factor decisiv pentru consumatori. Clădirile alimentate cu energie completă au cheltuieli de exploatare considerabil mai mici, nu trebuie să exploateze cazane sau boilere tradiționale, și pot astfel cheltui în alte scopuri sumele economisite. Mai mult, se câștigă și spațiu în clădire dacă se eliberează locul ocupat de cazan. Datorită modernizărilor care vor avea loc pe sistemul centralizat, consumatorii vor putea în curând beneficia de un serviciu 24/24. Șansele unor avarii ale sistemului sunt mici, dar în eventualitatea unor defecțiuni serviciul de dispecerat al operatorului local le stă la dispoziție consumatorilor în regim non-stop.

Undă verde pentru racordare

Viitorii consumatori ai serviciului E-Complete sunt așteptați deja din vara aceasta. Instalația de încălzire a acestor apartamente va fi modernizată, se va introduce contorizarea pe apartamente, iar serviciul va fi reglabil pe camere. Jumătate din costurile de modernizare vor fi asigurate de către RFV, consumatorul rambursează doar diferența fără dobândă, prin rate fixe. Mai mult de atât, primii 1000 care se racordează pe sistem în vara aceasta, vor scăpa de rata primului an.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »