Soferi cu dosare de cercetare penala

Magazin Salajean 31 august 2010 0

Soferi cu dosare de cercetare penala

Patru conducatori auto s-au ales cu dosare de cercetare penala, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au fost opriti in trafic de politistii salajeni. Doi dintre acestia au fost prinsi bauti la volan, unul cu permisul de conducere suspendat, iar cel de-al patrulea conducand o masina cu numere false.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, primul dintre soferii pe numele carora s-au intocmit dosare de cercetare penala a fost depistat de politistii rutieri in dimineata zilei de vineri, circuland prin localitatea Ileanda. Lucratorii Postului de Politie Ileanda l-au surprins in trafic, vineri, la ora 9.24, pe Mircea V.D., de 45 de ani, din localitatea Glod, in timp ce conducea autoturismul prin localitate, avand permisul de conducere suspendat. A doua zi, politistii din cadrul Postului de Politie Galgau l-au oprit pentru un control de rutina, desfasurat pe raza localitatii Glod, pe Sorin B.A., de 43 de ani, din Cluj Napoca, ce condu-cea autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest si recoltarea de probe biologice. In dimineata zilei de 29 august, ora 2.30, lucratori din cadrul Politiei Oras Simleu Silvaniei, in timpul activitatilor de control si supraveghere a traficului rutier, l-au surprins pe Claudiu C., de 22 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea autoturismul avand o imbibatie alcoolica de 0,59 de miligrame/litru de alcool pur in aerul expirat. Cateva ore mai tarziu, Ionut V.G., de 20 de ani, din Baia Mare, a fost depistat in trafic de catre lucratorii Postului de Politie Ileanda, in timp ce conducea autoturismul avand numerele provizorii de circulatie expirate. In toate cazurile, politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »